ZA PODJETJA

Humorne predstave, vodenje dogodkov, coaching in team building

Vizitka
+38640682551
iglusola@gmail.com

IGLU COMEDY SHOW V ŽIVO

Unikatna zabava za vaše podjetje

Predstava se skozi zabavne spontane prizore prilagodi vsakemu kolektivu. Poudarek je na aktivnem vključevanju gledalcev v predstavo. Ti sodelujejo z dajanjem predlogov, ki služijo kot inspiracija za humorne prizore. Če se nastopajočim pridruži glasbenik, ta doda zvočno kuliso, efekte in možnost improviziranih songov.

V prizore vključijo vrednote podjetja in njihovo poslanstvo. Vključijo lahko tudi predstavnike iz občinstva. Igralci s svojimi izkušnjami poskrbijo, da med kolegi izpadejo odlično. 

Predstava je primerna za od 20 do 300 gledalcev. Trajanje in sama vsebina je odvisna od zahtev in želja naročnika. Običajna časovnica predstave je med 15 in 60 minut. Predstava je možna tudi v angleškem jeziku.

 

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

PIŠITE NAM: iglutheatre@gmail.com

VEŠČINE IMPROVIZACIJE ZA RAZLIČNE SITUACIJE

Naš pristop do improvizacije temelji na aktualnih strokovnih in poslovnih temah. Vaše zaposlene preko zabavnega procesa popeljemo na rob cone udobja, pri tem pa skrbno pazimo, da je izkušnja prijetna in nepozabna. Scenarij ukrojimo vašim potrebam, pri tem pa so ključno pomembno vodilo cilji in učinki, ki jih želite doseči.

Z udeleženci ustvarimo varno okolje, ki omogoči osebno rast in spremenijo pogled na novosti, sodelavce, delo in sprejemanje napak. Naši učni procesi ustvarijo izkušnjo, ki se v udeležencih zasidra tako na čustvenem kot fizičnem nivoju.

Naša glavna skrb je, da s predstavitvijo novih znanj vplivamo na življenje udeležencev. Skozi nadvse zabaven proces preko ugotovitev in opažanj iščemo stične točke z vašim delovnim in zasebnim vsakdanom.

Improvizatorji smo:

– dobri poslušalci
– prepričljivi pripovedovalci
– mojstri komunikacije
– vedno pripravljeni sodelovati
– najbolj samozavestni v nepredvidljivih situacijah
– kreativni
Improvizacija za podjetja lahko prenaša vse te kvalitete in vrline na vaše zaposlene.

Improvizatorji delujemo v ekipah, ki:
– spodbujajo zaupanje in podporo znotraj skupine
– krepijo visoko čustveno inteligenco in aktivno poslušanje med člani
– stremijo k inovativnosti
– poudarjajo pomen raznolikosti osebnosti in idej
– so odprti, iskreni in polni pozitivnega feedbacka
Improvizacija za podjetja lahko ustvari enako kulturo znotraj vaše organizacije.

Enodnevna delavnica

Delavnico vodi mentor, ki skozi kreativen, vznemirljiv in humoren trening skupini predstavi svet spontanega gledališča preko praktičnih vaj, ki jih vsebinsko priredimo pravemu kontekstu. Skozi vaje, ki krepijo ekipni duh, vam predstavimo izhodišča za samozavestno prevzemanje odgovornosti, iznajdljivost v nepredvidljivih situacijah, spopadanje s tremo, inovativno podajanje informacij, fleksibilnost in hitro prilagajanje spremembam. Na treningu ustvarjamo varno in igrivo vzdušje, v katerem si drznete razbiti lastne blokade in odpreti radovedni um ter iti v neznano.

Coaching

Coaching sestavlja sklop večkratnih srečanj (paket uskladimo skupaj z vami). Prednost rednih srečanj je možnost utrjevanja znanja na daljši rok in apliciranje veščin na konkretnih situacijah, ki jih skozi retrospektivo izboljšujemo, posledično pa krepimo tudi sodelovanje in izboljšujemo odnose na delovnem mestu. Vsebine, ki jih najpogosteje naslavljamo, so krepitev različnih tehnik učinkovitega vodenja, priprava na (pomembnejše) predstavitve in nastope, sporočanje odločitev ter naslavljanje problematičnih situacij.  

Sodelovanje na dogodkih

Različne interne ali javne dogodke popestrimo z vsebinsko relevantnimi in zabavnimi kratkimi gledališkimi prizori. Smo prilagodljivi izvajalci in pozorni poslušalci, zato v kratkih sekvencah, dolgih od 10 do 30 minut, predelamo vsebino vaših dogodkov v duhovite improvizirane situacije, ki pa hkrati ohranijo globlja sporočila. Na zabavno podajanje vsebine se občinstvo čustveno odzove, zato se jim ta veliko bolje vtisne v spomin. Na vašo željo lahko v nastop vključimo tudi vaše zaposlene in jim s tem pričaramo edinstveno odrsko izkušnjo, saj smo izurjeni v tem, da vsi naši gostje izpadejo odlično. Možni so tudi glasbeno-pevski vložki, prirejeni na želeno temo.

 

 

 

 PIŠITE NAM: iglusola@gmail.com
 
*delujemo v slovenskem ali angleškem jeziku.

Vid Sodnik se je z gledališko improvizacijo začel ukvarjati leta 2004. V svoji karieri je deloval kot tv voditelj, igralec, novinar, režiser in performer. Je direktor IGLU impro šole, v zadnjih letih je poučeval in nastopal v 25 državah po Evropi ter Severni in Južni Ameriki.
Je soustanovitelj mednarodnega gibanja evropskih improvizatorjev OHANA in ponosni član mednarodne organizacije ITI – International Thatresports Institute. 

Juš Milčinski se z improvizacijo ukvarja od leta 1999 kot igralec, mentor in gledališki producent. Svoje znanje je kalil pri svetovno priznanih učiteljih improvizacije kot so Randy Dixon, Lee White, Stephen Sim, Jacob Banigan, Jill Farris in drugi.
Pet let je v okviru Impro lige poučeval tečaj improvizacijskega gledališča za začetnike, zadnja leta pa vodi predvsem delavnice improviziranega petja, spontanosti, kreativnosti skozi improvizacijo ter impro team building delavnice za različne kolektive.

Peter Frankl je začel z improvizacijo v šolski impro ligi, ko je bil star 14 let. Je igralec, glasbenik in performer. Poleg IGLU impro šole, je učil tudi na srednjih in osnovnih šolah. Nastopal in učil je tudi v Kanadi, Nemčiji, na Madžarskem, Poljskem in Češkem. Za seboj ima več evropskih turnej in je nastopal na impro festivalih v Seattlu, Vancouvru, Edmontonu, Würzburgu, Göttingenu, Strasbourgu, Krakovu, Varšavi, Torunu, Wiesbadnu in pa v Sloveniji na Golem Odru.