ZA PODJETJA

Humorne predstave, vodenje spletnih dogodkov, online coaching in team building

IGLU COMEDY SHOW V ŽIVO

Unikatna zabava za vaše podjetje

Predstava se skozi zabavne spontane prizore prilagodi vsakemu kolektivu. Poudarek je na aktivnem vključevanju gledalcev v predstavo. Ti sodelujejo z dajanjem predlogov, ki služijo kot inspiracija za humorne prizore. Če se nastopajočim pridruži glasbenik, ta doda zvočno kuliso, efekte in možnost improviziranih songov.

V prizore vključijo vrednote podjetja in njihovo poslanstvo. Vključijo lahko tudi predstavnike iz občinstva. Igralci s svojimi izkušnjami poskrbijo, da med kolegi izpadejo odlično. 

Predstava je primerna za od 20 do 300 gledalcev. Trajanje in sama vsebina je odvisna od zahtev in želja naročnika. Običajna časovnica predstave je med 15 in 60 minut. Predstava je možna tudi v angleškem jeziku.

 

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

iglutheatre@gmail.com

+386 40682551

VIRTUALNI COMEDY SHOW

Tin Vodopivec & IGLU Teater

Spletni komični šov je dinamičen, zabaven, primeren za ogled z družino, interaktiven in prilagojen vašemu podjetju. K vašim gostom pride direktno na dom, za vso tehniko poskrbimo mi!

KDO JE TIN?

Eden najbolj uspešnih stand up komikov ori nas. Nastopal je po celi Sloveniji in v sedemnajstih državah sveta. Redno ga lahko spremljate po televiziji in na storitvi Voyo.

KDO SO IGLU?

Juš Milčinski, Vid Sodnik in Peter Frankl redno nastopajo v SiTi Teatru BTC, nastopali so po celi Evropi, ZDA in Kanadi. Na RTV jih lahko spremljate v oddaji Osvežilna fronta.

Šov je narejen v stilu late night comedy showov. Tin poskrbi za vodenje in stand up komedijo, IGLU pa za komične skeče, ki so narejeni po predlogih občinstva.

PO VAŠI MERI – vsebina pripravljena posebej za vaše podjetje in priložnost.

INTERAKTIVNO – prenos šova poteka v živo, vanj lahko na različne načine vključimo občinstvo.

Vključimo lahko BRANDING VAŠEGA PODJETJA.

ENOSTAVNO – Vaši gostje show lahko spremljajo preko računalnika, telefona ali TV ekrana. Za tehniko poskrbimo brezplačno.

Primerno za poslovne spletne zabave, prireditve, podelitev priznanj, kot darilo za poslovne partnerje.

IZVEDBA SEDAJ MOŽNA TUDI V ŽIVO

Teaser (povezava)

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN:

iglutheatre@gmail.com

+386 40682551

SPLETNE DELAVNICE

1. Komunikacija in sodelovanje: preko zabavnih vaj vas bomo naučili nekaj preprostih konvencij komuniciranja v spontanem ali pa ne popolnoma začrtanem okolju, da boste lažje sodelovali s svojimi kolegi tudi, ko se boste z njimi podali v neznano.

2. Kreativnost: preko vaj improvizacijskega gledališča bomo skušali odkriti nove poglede na kreativnost – kje in kako jo iskati, kako jo razvijati, kako se znebiti omejitev, kako razmišljati “out of the box”? 

3. Team building: improvizacija je včasih otroška igra na odrasel način – z obilo smeha in uživanja v družbi drug drugega. Ne glede na to, ali se z njo ukvarjaš 20 let, ali pa samo 120 minut – zagotovo se bo kolektiv, ki se improvizacije loti, zbližal.

Število udeležencev:

– od 4 do 15 oseb – 1 mentor

– od 15 do 20 oseb ali več – 2 mentorja

 

 Trajanje in termini:

–  1x na teden/30 minut – jutranja možganska telovadba

– 1x na teden/60 minut (ali po dogovoru)

– enkratna dvourna delavnica 

– vsak dan, od ponedeljka do petka/60 min – intenzivna delavnica

*termini delavnic se določijo po dogovoru z naročnikom

Cena: 

15€ na udeleženca (12 – 20 oseb)

20€ na udeleženca (do 12 oseb)

25€ na udeleženca (do 6 oseb)  

Povezava do predstavitvenega videa je TUKAJ.

Pišite nam za ponudbo:

Vodenje prireditev

Lahko nas najamete za povezovanje prireditve znotraj podjetja ali dogodka za poslovne partnerje. Vodenja izvajamo tako v živo, kot preko različnih spletnih platform. Dogodek lahko popestrimo z vložki humorne ali informativne narave. Dovolite nam, da s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na duhovit način izpeljemo prireditev po vaši meri.

IGLU Show

IGLU Teater izvajaja humorne predstave ob različnih priložnostih za podjetja po celi Sloveniji. Gre za najbolj prepoznavno in uveljavljeno zasedbo na področju gledališke improvizacije v Sloveniji, ki že 10 let navdušuje občinstvo doma in v tujini. 

Trening javnega nastopanja

Učenje veščin improvizacije pripomore k boljšemu nastopanju pred kolektivom ali širšo javnostjo. Po opravljenem intervjuju vam pripravimo trening po meri. Skozi srečanja z mentorjem boste izboljšali vaše sposobnosti javnega nastopanja in naučili se boste spopadati s tremo.

Trening improvizacije

Namesto klasičnega teambuildinga, povabite svoje zaposlene na produktivni trening veščin improvizacije. Skozi zabavne vaje se kolektiv odlično sprosti, poveže in se nauči boljše komunikacije, novih načinov sodelovanja in spontanega odzivanja na probleme. Mnoga podjetja opažajo, da trening improvizacije pozitivno vpliva na izboljšanje rezultatov dela.

Vid Sodnik se je z gledališko improvizacijo začel ukvarjati leta 2004. V Sloveniji poučuje na različnih srednjih in osnovnih šolah ter vse od ustanovitve, v IGLU impro šoli. V zadnjih letih je poučeval v Avstriji, Nemčiji, Franciji, Belgiji, Kanadi, Švici, ZDA, na Finskem, Norveškem, Madžarskem, Češkem in Poljskem.
Je soustanovitelj mednarodnega gibanja evropskih improvizatorjev OHANA in ponosni član mednarodne organizacije ITI – International Thatresports Institute. 

Juš Milčinski se z improvizacijo ukvarja od leta 1999 kot igralec, mentor in gledališki producent. Svoje znanje je kalil pri svetovno priznanih učiteljih improvizacije kot so Randy Dixon, Lee White, Stephen Sim, Jacob Banigan, Jill Farris in drugi.
Pet let je v okviru Impro lige poučeval tečaj improvizacijskega gledališča za začetnike, zadnja leta pa vodi predvsem delavnice improviziranega petja, spontanosti, kreativnosti skozi improvizacijo ter impro team building delavnice za različne kolektive.

Peter Frankl je začel z improvizacijo v šolski impro ligi, ko je bil star 14 let. Poleg IGLU impro šole, uči tudi srednješolce  in je učil v Kanadi, Nemčiji, na Madžarskem, Poljskem in Češkem. Za seboj ima več evropskih turnej in je nastopal na impro festivalih v Seattlu, Vancouvru, Edmontonu, Würzburgu, Göttingenu, Strasbourgu, Krakovu, Varšavi, Torunu, Wiesbadnu in pa v Sloveniji na Golem Odru.